Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Журнал «Почки» Том 8, №2, 2019

Вернуться к номеру

Шановні колеги!

Слоган цього номеру — «Живи за правилами».

Великому царю Соломону приписують багато мудрих висловлювань. Згадаємо декілька з них, які, на мій погляд, у своєму житті втілює і яких дотримується наш ювіляр професор Юрій Васильович Одинець.

Шукай мудрості, а не грошей. Тому що мудрість коштовніше за срібло та приносить більше здобутків, ніж золото (Притч. 3:14).

Допомагай людям. Не відмовляй у благу тим, хто цього вартий, коли це в твоєї силі, не кажи ближньому: «Приходь пізніше, я дам тобі це завтра», коли ти маєш те, що він просить. Є можливість допомагати — допомагай. Це можуть бути гроші, речі, слова, підтримка, твій час, допомагай сьогодні — завтра це їм може бути непотрібне (Притч. 3:27-28).

Не лінуйся. Поспиш, потім трохи подрімати, ще трохи потім руки склавши полежиш — і прийде до тебе нужденність, як бродяга, і наздожене потреба, як розбійник (Притч. 6:10-11). Ледачі руки увергають в бідність, а старанні руки приносять багатство (Притч. 10:4).

Вчися! Віддайте перевагу мого повчання сріблу, мої знання — найкращому золоту, тому що мудрість дорожча за перли. У мене багатство і слава, міцний достаток і благоденство. Мій плід краще чистого, найкращого золота, і даю я більше, ніж добірне срібло (Притч. 8:10-11, 18-19).

Богу — віддавай. Шануй Бога своїм надбанням, першими плодами від усіх своїх врожаїв. Тоді наповняться доповна твої комори і молоде вино переповнить твої давильні (Притч. 3:9-10).

З вами, професор Д.Д. Іванов



Вернуться к номеру